Acte cloenda de Cáritas 23/24

Càritas

Gràcies per fer possible un món millor!!!

Gràcies per obrir camins a l’esperança: enfortint l’equip humà, treballant en xarxa, el voluntariat jove, els voluntaris acollint, les ganes de formació, la proximitat i l’adaptació a la realitat de les persones, treballar pel dret a un habitatge digne, treballar pel dret a la igualtat d’oportunitats de les persones migranya, treballar pel dret a la no discriminació de la gent gran, comunicant i compartint el que vivim i fem i connectant cors, memòria unificada economia del bé comú, I A CADA PERSONA ÚNICA I IRREPETIBLE… Càritas, una carícia de Déu, …

GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES

I ens trobarem el 2 d’octubre per marcar el ritme dels propers anys!!!

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed