Avís Legal

SOBRE LA PROPIETAT DEL LLOC

Aquest lloc web és propietat de Parròquia Sant Joaquim i té per objectiu donar a conèixer quiosm i que fem a nivel de parròquies de Santa Coloma i acompanyar a les persones en les seves necessitats i inquietuds.

Nom: Parròquia Sant Joaquim

Direcció: Carrer Cultura 28, 08922 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

NIF: R 5800379 I

Contacte: Per a qualsevol dubte, queixa o suggeriment, si us plau contacta a través del correu electrònic ctatquimjaume@gmail.com.

 

Sobre les dades personals i registre d’usuari

L’informem que les seves dades seran tractades per la Parròquia Sant Joaquim i es faran servir per tal de fer-li arribar el butlletí i les informacions de les activitats realitzades per el Parròquia Sant Joaquim.

Tal com estableix l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a ctatquimjaume@gmail.com o per correu postal a l’adreça: Carrer Cultura 28, 08922 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.