monòleg benèfic de Pepi Labrador i Toni Cano

Càritas, General

George Bernard Shaw, Dramaturgo irlandés dijo: La risa es la distancia más corta entre dos personas.

i el dijous 29 de febrer ho vam viure a Fedac Santa Coloma en el monòleg benèfic que va organitzat a favor de Càritas Santa Coloma amb els humoristes Toni cano i Pepi Labrador.

Va ser una tarda on vam riure molt!!!! Que bons que són el Toni i la Pepi!!! amb les seves paraules ens van fer gaudir fins a la llàgrima!! No hi ha cap dubte que amb el bon sentit de l’humor, que arranca somriures, la vida és molt més fàcil!!! En toni parlant de temes d’actualitat i la Pepi rient-se de si mateixa

Les presentadores, Aina Fernandez i Noa Sánches, alumnes de 4at d’ESO van estar genials. Així com els seus companys monologuites Paula Talegon, Pere Guillen, Arnau Pujadas, Bruno Calonge, Álvaro Jurado que van estar excel.lents.

Elena, treballadora social de Càritas va agrair sumar en fer comunitat que transforma la realitat aportant cadascun allò que és per empoderar-nos i fer un món millor.

que ràpid passa el temps quan rius!!!

GRÀCIES JAUME per fer-ho possible!!! Gràcies Pepi i Toni, per la vostra generositat, BON HUMOR i professionalitat!! Gràcies nois i noies per estar i aportar la màgia de la vostra entrega i bon humor!!! Gràcies a tots els que vam compartir riures i solidaritat amb la nostra gent!!! Gràcies Fedac Santa Coloma!!!

Necessitem de gent com vosaltres per donar-li la volta a la situació actual. Necessitem ulls plens de llàgrimes d’amor i d’humor per fer un món millor!!! Gràcies gràcies gràcies!!!!

seguim!!!!

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed