Recés arxiprestal quaresmal

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet

Matí de pregària guiats pel Xavi Morlans…  matí de sentir com Déu és al nostre cor….un Déu que es comunitat…que ens anima a viure en el món desde l’amor i en l’amor!…ser cristià és viure al món discernint el bé i el mal formant part de la comunitat i entrant en aquesta dinàmica d’amor en la que és Déu!!

“si algú té sed que vingui i begui…i brotarán del seu interior rius d’aigua viva” Jn 7, 39….

Que ha de passar perque en un món endurit es doni l’amor personal que tenen el Paré i el Fill?… donar-nos com Jesús es va donar en creu! Fent actes d’obertura, d’obediència, de confiança en Déu!!!!! Deixant-nos guiar per l,Esperit Sant que ens guia i acompanya….

Acabem compartint allò que l’Esperit ha suscitat en nosaltres.

Gràcies Xavi per la teva animació!!!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed