Formació: Que és la solitud no desitjada?

Càritas

*Què és la solitud no desitjada?* 👤💔

El dilluns 27 de febrer vam realitzar la formació del *programa de Gent Gran*, on vam pensar junts sobre possibles eines per afrontar la Solitud No Desitjada, tot mantenint una mirada realista. 🤝A càrrec d’*Imma Fernández Díaz*, tècnica del Programa de Gent Gran de Càritas Diocesana de Barcelona.

El contingut, les eines i estratègies que vam compartir van ser de gran utilitat. Els petits detalls, escoltar,preguntar pels interessos de cadascun, ajudar a crear xarxa,….amb un gran cor ens fa créixer i ser.😘😗❤️💪

Cuidar-nos i cuidar gaudint del que som!!

Gràcies per una formació tan viva, participativa i suggerent

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed