Visita al projecte “quedem?”

Càritas

Avui,dijous gras, un grup de voluntaris i voluntàries de Càritas Arxiprestal santa Coloma guiats per la Myriam hem anat a sant Andreu a la parròquia de Sant Pacià a conèixer el projecte d’acollida “quedem?   ” i compartir inquietuds Josep ens ha donat la benvinguda de mil meravelles i després ens ha ensenyat el temple i els espais. Abraçada l’Anna i el Vicente, ens hem assegut amb els voluntaris ( Gemma, Nuria, Magda, Pilar i Josep Maria) i persones acompanyades. Ens han dit que es senten com a casa i en família. És un espai on crear xarxa i oferir….compartir…escoltar..riure..plorar… un espai gratuït de relacions humanes…..un espai on respirar….somriure…un oasis en el desert….No és un espai per demanar….som com una família….

Conversa distesa i amable acompanyada per entrepans, cafè, xocolata, botifarra d’ou….i somriures amabilitat i complicitat.

GRÀCIES per la vostra acollida!! Ara ens tocava nosaltres!!!

 

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed