Visita al bisbe Javier

Càritas, General, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

El dimarts 25 d’octubre el bisbe Javier ens va convidar a casa seva.

Com el Pare bo ens esperava a la porta i amb gran alegria ens va rebre a les 40 “ovelles”. Junts vam anar a saludar al Sant Crist de Lepant i Santa Eulàlia i vam pregar pels qui pateixen i pels joves.

I després al Palau Episcopal ens va ensenyar el cor on batega l’organització de la nostra diòcesi: el seu despatx, els diferents despatxos,…. Per portar-nos a  casa seva i gaudir de l’acollida. A la capella on celebren i preguen vam donar gràcies a Déu i vam compartir les nostres emocions en fer realitat un dels nostres somnis. Allà ens va obsequiar amb una creu beneïda pel Sant pare i una estampa del Pare Pio.

Foto a les escales i un bon berenar!!!

Això és Sinodalitat!!! Això és un pastor que te cura de les seves ovelles!!! GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES!!!! Com Maria en la visita a Elisabet les nostres entranyes van saltar de goig u vam beneir Déu pel seu gran Amor!!! Preguem per tu Javier!!! Preguem pels nostres bisbes!!!!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed