benedicció dels nous locals de Càritas Polivalent de Sant Miquel a Singuerlin

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, Bisbat, Càritas, Parròquies

Avui dia 14 de novembre del 2022 amb gran goig hem beneit el Polivalent. Gent del barri, voluntàries, gent de la comunitat de Sant Miquel, treballadors de Càritas, polítics, Ajuntament, defensora del Poble, entitats socials de la ciutat, parròquies, església de Barcelona…tots a una hem bategat al ritme de la Caritat.

Tatiana ens ha donat la benvinguda i a remarcat la importància d’acompanyar a la vida oberts a tothom fent una memòria històrica i  explicant-nos els quatre eixos fonamentals del projecte: acollida, participació activa, mirada comunitària, i actuacions preventives i defesa dels Drets socials.

Agustí Viñas a agraït i posat en valor la gran tasca que fa Càritas i altres entitats socials a Santa Coloma i ens ha animat, com deia Helder Camara, a sentir-nos prou pobres per rebre i prou rics per donar.

Salvador Busquets a remarcat l’augment de la necessitat de trobar-nos agraint a tots els que han fet possible el Polivalent.

Bàrbara Ferrer, en nom de l’alcaldessa, a fet una crida a la importància de la ciutadania i al teixit associatiu en la construcció d’una ciutat que batega amb cor. Afegint-se al crit de l’Agustí: visca Càritas!! Visca santa coloma!!

I el bisbe Javier ens ha animat a caminar com el deixebles d’Emmaús amb el cor joiós, amb alegria, demanant a Jesús que es quedi amb nosaltres… i beneit el local, el bisbe a recorregut totes les estances de l’edifici beneint-les mentre tothom pujava al terrat on tenien preparat un excel·lent pica-pica.

Un dia radiant ple de sol i de llum, un dia ple de somriures i d’agraïment. Un dia ple de la màgia de l’Esperit que ens envia a acollir i acompanyar com el Mestre ens acompanya!!! Queda’t amb nosaltres!!!

Gràcies a tots els que heu fet possible un dia tan bonic!!! Seguim!!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed