Trobada inici de curs Coordinadora Càritas Arxiprestal 24/10/2022

Càritas, Església Major Santa Coloma, Parròquia Sant Miquel Arcangel, Parròquia Santa Rosa, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Amb il.lusió i amb ganes renovades ens hem trobat la Coordinadora de Càritas Arxiprestal.

Myriam i Azucena, després d’una pregària amb la cançó de Migueli “Humanizar” ens han animat a compartir com estem, què ens il.lusiona i què necessito.

La major part de la trobada l’hem dedicat a parlar del Projecte de Necessitats Bàsiques: Ester ens ha  explicat com va la nova manera de fer amb la tarja moneder de Bon Àrea, hem estat compartint dubtes i possibilitats. I des d’aquí em fet una dinàmica amb pòsits per fer una  “foto” de tres aspectes de com acollim a les persones: que hem de mantenir del qeu ja fem? Què podem incorporar? I què necessitem modificar?.

Ha sigut interessant i molt enriquidor les aportacions.

Després em compartit informacions de Tramats i dates del calendari mentre la Lina ens alimentava amb unes patates, unes magdalenes i uns refrescos.

Dona gust treballar i somiar amb un equip tan entusiasta!!!! GRÀCIES!!!

Hem tingut molt present a les que no han pogut participar en aquesta jornada: a Elena, a Carmen, a Pura, a Mari,…. que a la propera vindran encara amb més força.

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed