visita del 2n batx Fedac Amilcar al Polivalent

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, Càritas

“teniu un cor molt gran….”, “tendrían que existir más espacios como éste y se tendría que dar más a conocer”, “m’ha sorprés positivament tant d’amor, humilitat i familiaritat…enhorabona!!”, “ens heu feu sentir com a casa”, “m’ha sorprès que poguin conviure gent de diverses cultures sense problemes. Els espais són molt acollidors i fantàstics” “m’ha agradat la vostra mirada cap als necessitats lliure del judici i amb ganes d’ajudar” “m’encanta descobrir un espai obert per a tu, per a tothom. He sentit que si alguna vegada vingués, estaria en un espai segur”…… aquests eren alguns dels comentaris dels alumnes de 2n batxillerat de fedac Amilcar després de visitar i coneìxer el polivalent de Singuerlin en un dia de convivències.

Els dies 13 i 14 de setembre Tatiana, Núria i Roser ens han acollit al projecte de Càritas per ensenyar-nos com Batega el seu cor, el cor de Càritas al Polivalent.  Després d’acollir-nos (amb un somriure, peres i aigüa) i d’explicar-nos el funcionament i el sentit profund em recorregut les instal·lacions. Els nois i les noies han quedat molt gratament sorpresos de sentir tanta familiaritat, amor, entrega, ordre, harmonia, bellesa, creativitat, casa comuna,…. se’ls han trencat l’esquema que tenien de una Càritas reduïda als aliments i la roba i han obert perspectiva d’un projecte comunitari ple de vida i de ganes de obrir portes per transformar conjuntament a les persones i a la comunitat. Certament han sortit diferent de com han entrat al Polivalent: aportant idees, obrint el cor, sembrant llavors de que un altre món es possible, somrient plens de bondat, volent sumar sinergies, ….

Estem molt, molt, molt agraïts per l’acollida i la passió! GRÀCIES!!

Cal que donem a conèixer tanta bellesa!! Seguim

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed