comencem Tramats a Sant Joaquim

Càritas, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Festa, alegria, abraçades, complicitats, música, emoció, ganes, novetats, noves incorporacions, nou horari,….

Com unes nenes que estrenen sabates noves i cartera el seu primer dia de cole així ens hem sentit el primer dia de Tramats a Sant Jaoquim. El dimarts 13 de setembre hem inaugurat el nou curs de Tramats amb ganes de compartir i de viure en majúscula amb la Gent Gran. Continuem l’aventura de compartir vida i de cuidar-nos amb l’alegria de sentir i de saber que ens tenim les unes a les altres i que juntes filem històries de vida i de sanació.

Estem contentes de tornar a reprendre aquest espai on aquest any cuidarem més els berenars incorporant fruita i iogurt, on farem sortides, on farem trobades inter-generacionals,…. i on per damunt de tot i sobre tot ENS ESTIMAREM!!!

Les portes son sempre obertes per a tots i totes els dimarts de 17.30 a 19.00.

Comença l’aventura!!!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed