Tramats i la bona salut

Càritas, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Avui hem rebut la visita a Tramats del doctor Josep Pascual, voluntari de Càritas, que ens ha vingut a parlar de com mantenir la salut i tenir una bona qualitat de vida.  Ha definit la salut com el benestar integral físic, psíquic, espiritual i social.  De cadascun d’aquests àmbits ens ha anat recomanant diferents exercicis a fer, partint de la base que en tots hem de gaudir, com nosaltres ja fem!!

Per acabar la xerrada ens ha donat una sèrie de consells per mantenir-nos en forma: ser actius física i socialment, fer activitats significatives i amb sentir, tenir una dieta variada i equilibrada, fer revisions mèdiques, dormir bé.

Després del torn de preguntes i aportacions li hem agraït la seva intervenció i l’hem convidat a venir sempre que vulgui. Ha estat una estona agradable on en Josep transmetia molta pau i confiança. 14 juny 2022

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed