quin és el teu perfum? Coordinadora Arxiprestal

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, Càritas

Quin és el teu perfum? …escolta, acollida, empoderament, amor,…després de tot un any de Vida a Tramats i Necessitats bàsiques ens em trobat la coordinadora arxiprestal per donar gràcies pel curs viscut i compartir somnis pel proper.

Tatiana ens va acollir a l’espai polivalent de Singuerlin. I després d’una visita guiada on les voluntàries van quedar encantades amb el lloc vam començar la reunió amb una dinàmica dinamitzada pel Gerard on vam compartir el nostre “perfum”. Myriam i Azu van continuar amb els diferents temes a tractar: explicant-nos la campanya del Corpus i el gest d’aquest any: animar a adherir-nos a la campanya “esenciales” i foto amb les mans fent un cor. Revisant l’acció de Tramats. Concretant l’entrega de les tarja moneder. Explicant l’acta de cloenda del Curs de la Família de Càritas a Barcelona el 22 de juny. I Tatiana ens va acabar explicant diferents propostes d’activitats a realitzar al Polivalent: tallers de country, manualitats, casal d’estiu,… tot això assaborint uns gelats boníssims…

Gràcies Voluntàries per bategar al ritme de l’Amor!! Gràcies per ser Càritas!!!! Seguim!!! 13 de juny 2022.

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed