La seguretat. Tramats de Vida i els mossos

Càritas, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Aquest dimarts Manoli y José Luis, dos mossos d’Esquadra de Santa Coloma han vingut a donar-nos uns consells de seguretat. Ens han advertit de la importància d’estar atentes per no deixar-nos enganyar i que compta amb l’ajuda dels altres és molt important. La unió fa la força!! La seguretat depèn de tots!!!

Com deia Arcadi Oliveres ” tothom a de creure en la dignitat humana, i a partir d’aquí, hem de ser capaços d’associar-nos entre nosaltres per avançar”. Ens ha agradat molt la xerrada i estem molt agraïdes!!!

20 juny 2022.

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed