D’un altre manera és possible

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, Càritas

Les voluntàries dels projectes de Càritas de Necessitats Bàsiques de Santa Coloma, santa Rosa, Sant Miqeul i sant Joaquim ens em trobat conjuntament amb Paola (referent del Programa) Myriam, Azu (treballadores socials) i Gerard per donar un nou impuls al projecte i donar un pas més: del val d’aliments a la tarja moneder.

“D’un altre manera és possible!” Volem que el dret de la persona de rebre una alimentació sana, variada i equilibrada sigui una realitat. Volem que l’autonomia i la implicació i la inserció es facin possible, per això, a partir de mitjans de juny començarem a fer-ho mitjançant una tarja moneder amb un acord amb Bon àrea. Sense deixar de bategar al ritme de l’acollida i de l’acompanyament com ja fem. El procés va començar amb la Loli, l’Agueda, la Elena i l’equip de la coordinadora i ara arribar a la seva realització.

Us deixem l’enllaç de la campanya “Jo com tu” que ens sensibilitza sobre la necessitat de donar la possibilitat de triar com ens alimentem. Un dret i no un privilegi.

Gràcies a tot l’equip per fer-ho possible!!!! Seguim somiant!! Seguim construint el Regne!!!. Santa Coloma, 2 juny 2022

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed