visita Bisbe Javier

Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Amb una gran alegria el dimarts 10 de maig ens va visita el bisbe Javier. Va venir a les 17h i va participar amb nosaltres del mes de Maria. Després emocionat va compartir amb nosaltres la seva història vocacional de vida i d’amor on la seva mare va ser i es molt important. Li vam regalar un formatge de llet d’ovella tot agraint-li que sigui el nostre pastor. Després emocionades vam compartir amb ell uns pastissets fets per nosaltres. Al ritme de les sevillanes” algo se muere en el alma” el vam acomiadar i vam quedar que li tornaríem la visita al bisbat. Després ell agraït va remarcar la abundància de vida que es respira a Sant Joaquim. GRÀCIES JAVIER per la teva visita. Les portes les tens sempre obertes!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed