trobada coordinadora Càrites

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, Càritas, Parròquies

El dilluns 9 de maig ens vam trobar a Santa Rosa les voluntàries de “Tramats de vida” i de “necessitats bàsiques” del nostre arxiprestat. Vam donar la benvinguda a Azu i Myriam, les noves treballadores socials de Càrites,  i vam estar revisant i programant la nostra acció. Es nota que el nostre cor batega al ritme de la Vida al servei de les necessitats dels més vulnerables. Elena ens va animar a seguir somiant i construint un món nou. GRÀCIES per la vostra entrega i entusiasme. La propera trobada al juny. Seguim!!

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed