Sortida al teatre amb Tramats de Vida

Càritas, Parròquia Sant Miquel Arcangel, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Amb un somriure d’orella a orella vam tornar a casa després de veure al teatre poliorama la obra “Forever Young” el diumenge 15 de maig   . Des del projecte de Tramats de Vida de Càritas ens vam convidar a anar a gaudir de l’espectacle i 19 persones de les Parròquies de Sant Joaquim i de Singuerlin hi vam participar. Algunes d’elles feia anys que no anaven per Barcelona al Teatre i van gaudir d’allò més.

El teatre estava ple de Gent Gran de Càritas, de la Creu Roja i de Amics de la Gent Gran. Vam riure, vam aplaudir, vam cantar,…amb aquest musical que es un cant a la Vida i que ens animava a gaudir de cada moment. Donem les GRÀCIES a Càritas per fer-ho possible i ja estem escalfant motors per tornar a gaudir d´algun altre espectacle.

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed