INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL DE L’HOSPITAL DE DIA D’ADOLESCENTS.

Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

La Fundació Vidal i Barraquer a inaugurat els nous locals de l’hospital de dia al carrer sant Carles, 59.

Després que la coordinadora Noemí Paniello, ens projectés un petit vídeo on mostrava els projectes i la tasca realitzada al centre, Xavier Trias, president de la fundació, Núria Parlon, alcaldessa, i Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de Salut van mostrar la seva alegria i els seus desitjos de continuïtat de la feina ben feta i tan necessària avui en dia. Vam visitar les noves instal·lacions i vam brindar tot agraint la passió i professionalitat en l’acompanyament integral dels adolescents en la seva salut mental.

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed