confirmacions arxiprestat

Arxiprestat Santa Coloma de Gramenet, General, Noticies, Parròquies

Aquest dissabte 14 de maig a les 19.30 a l’Església Major el bisbe Sergi ha confirmat 37 joves i adults del nostre arxiprestat, de l’escola Singuerlin, de l’escola Fuster i de Mollet.

Va ser una celebració viscuda, emotiva i participativa. El bisbe en un moment de la homilia ens va llegir una pregària del germà Taizé : “L’alè de l’amor de Déu! Esperit Sant encara ens sorprens com ens acompanyeu sempre, i  ens dieu a cau d’orella senzillament, posat a les mans de Déu n’hi ha prou amb la teva poca fe”. I animava als confirmants a  deixar-se portar pel ventijol suau de l’Esperit per ser testimonis de la Resurrecció de Crist i  viure en plenitud la nostra fe en Comunitat. Després de la Celebració vam compartir la joia de la festa amb un pica-pica a Foc Nou. Donem gràcies a Déu per la força de l’Esperit.

 

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed