Bany de bosc ple de vida

General, Parròquies Sant Joaquim i Sant Jaume

Escoltar….tastar….olorar…..tocar…..mirar…..sentir amb el cor…..emocionar-nos de tanta bellesa!!!!

Deixar-nos abraçar pel verd tendre…..amorosir-nos de la suavitat del cant del riu…tocar la suavitat de la primavera…. omplir-nos de la frescos dels nous colors….. respirar vida fresca i nova….respirar amor….respirar bellesa…. respirar….

Quin regal de dia!!!! Una hora de camí contemplatiu amb tots els sentits a la Moixina (Olot)….ave María per tots els malalts a la ermita de la Salut…. Eucaristia d’acció de gràcies per la creació a Santa Anna i dinar de festa major al restaurant la Moixina amb cuina catalana i de proximitat excel·lent!!!!

 

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed