Les processons de Setmana Santa podrien tornar a l’abril

Parròquies

La Confraria de la Vera Cruz i María Santíssima dels Dolors de Santa Coloma té previst recuperar les processons de Setmana Santa aquest abril. Després de dos anys consecutius sense poder realitzar-les a causa de la pandèmia de la Covid-19, la confraria prepara la seva celebració per aquest 2022.

El proper 2 d’abril, si la situació sanitària no varia, està previst que es realitzi el pregó de Setmana Santa a les 20.30 h a l’Església Major. El 10 d’abril, Diumenge de Rams, sortirà a les 12 h des de l’Església Major la tradicional processó de “La Borriquita”, i el 14 d’abril a les 22 h, també des de l’església, sortirà la processó de Dijous Sant.

Des de la Confraria de la Vera Cruz s’espera que aquestes celebracions es tornin a fer amb la normalitat d’abans de la pandèmia. No obstant això, s’haurà d’esperar a veure com evoluciona la situació sanitària per saber si finalment es duen a terme els festejos de Setmana Santa.

La Confraria de la Vera Cruz i María Santíssima dels Dolors de Santa Coloma té des de l’octubre una nova junta directiva encapçalada pel “Hermano Major” Joaquín Fernández Díaz. Fins ara, el principal objectiu d’aquesta nova directiva ha estat reprendre l’activitat d’abans de la pandèmia i preparar la Setmana Santa 2022.

Comparteix per les xarxes socials

Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed